Dostupni smo 00-24
Rea-logo Prevoz kućnih ljubimaca i hotel za pse
064/4000-440
Maza_i_Lunja-viber

HOTEL ZA PSE

Luksuzni Pansion za pse REA nalazi se u mirnom delu Beograda, na samo 4km od centra grada, u Kumodražu nudeći Vašem psu odmor kakav zaslužuje dok ste Vi van Beograda.

Idete na letovanje, zimovanje ili neko drugo putovanje!?

Pseće oči mole da i on krene sa Vama, ali to ipak nikako nije izvodljivo.

PANSION ZA PSE

Premda naši krzneni ljubimci zaslužuju da idu sa nama gde god mi krenemo, bilo da je reč o odlasku na zasluženi odmor ili na primer službeno putovanje to nije uvek moguće. S druge strane, ne mogu ostati kod kuće sami, jer im je potrebna briga, nega, šetnja, ali i zabava.

Celokupan spisak potreba koje Vaš pas zahteva mi zadovoljavamo na maksimalno profesionalan način. Možete ostaviti Vašeg ljubimca kod nas u hotelu koji je specijalno dizajniran za potrebe pasa.

Hotel se nalazi u Božićnoj ulici broj 51e, u mirnom delu Kumodraža, što će učiniti da se i Vaš mezimac odmori od gradske buke, gužve, dima, smoga i sličnih negativnih strana gradskog života. Kada odsedne u našem hotelu gost (Vaš pas) se najpre upozna sa novom sredinom u koju je došao. Reč je o oko 10 ari dvorišta prepunog zelenila gde gosti mogu stalno da borave, šetaju se, igraju se, trče, skaču...

Hotel za pse Beograd

Mirno okruženje, mnogo zelenila, svežeg vazduha prijaće Vašem ljubimcu da trenutke koje provede u pansionu bude srećan i zadovoljan, a vi kao vlasnici psa još zadovoljniji. Kapacitet hotela za pse REA Beograd je 20 pasa. Pansion za pse REA nudi prirodno, sigurno i udobno okruženje za vašeg najboljeg prijatelja. Hotel je opremljen prostorom za rekreaciju. Poligon za igru i travnjak za istrčavanje učiniće gostima hotela izuzetne trenutke. Da Vaša kuca bude još bolja, posedujemo i odlične lične trenere za dresuru pasa.

Hotel REA Vam nudi i Pet taxi gde Vašeg ljubimca odvozi i dovozi profesionalni vozač u opremljenom klimatizovanom vozilu za prevoz pasa, pružajući mu vrhunsku udobnost i bezbednost.

Smeštaj u hotelu za pse REA ima prirodno dnevno svetlo, kao i noćno svetlo da se ne bi neke kuce plašile mraka. Posude za hranu i piće su higijenski održavane, a za osetljive kuce posedujemo mekane prostirke za miran san. Smeštaj je vrlo komforan i obezbeđuje onoliko prostora koliko je kucama potrebno. Ukoliko Vaš pas želi privatnost, možemo mu ponuditi zaseban apartman, koji će ga zaštititi od bilo kakvog uznemiravanja. Vaš pas će tada moći da se igra sam i provodi odmor bez ometanja od strane drugih pasa.

BRIGA O PSIMA U HOTELU

Pansion za pse Beograd

U okviru hotela za pse REA veliku pažnju posvećujemo druženju pasa, te stoga vodimo računa ko će se sa kim igrati. Gosti hotela su kategorisani u dve grupe:

  • Grupu malih (pitomijih) pasa i
  • Grupu velikih (opasnijih) rasa pasa.

Opasnije rase pasa ne mešamo sa pitomima, da se ne bi desile nepredviđene nevolje. Igra, šetnja i ostale aktivnosti se odvijaju isključivo između pripadnika iste grupe kako bi gosti hotela imali što lepši ugođaj, a naši animatori i treneri imaju osmišljene celodnevne aktivnosti.

Radi bezbednosti Vašeg psa ceo hotel za pse REA u Beogradu je pod video nadzorom 24h.

VETERINARSKE USLUGE

Svakodnevno tokom boravka u pansionu naš veterinar kontrolisaće zdravstveno stanje Vašeg psa. Svaki i najmanji znak poremećenog zdravstvenog stanja biće prijavljen Vašem ordinirajućem veterinaru i o zdravlju Vašeg psa brinuće Vaš veterinar uz našu stručnu pomoć.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme, putem telefona ili nam pišite na e-mail .