Dostupni smo 00-24
Rea-logo Prevoz kućnih ljubimaca i hotel za pse
064/4000-440
Maza_i_Lunja-viber

PET TAKSI BEOGRAD

Prevoz pasa svih rasa i veličina, ali i drugih kućnih ljubimaca obavljamo na teritoriji Beograda, Srbije, a po potrebi vršimo prevoz i u inostranstvo

U savremenom svetu svedoci smo sve užurbanijeg stila života koji sa sobom nosi sve veće potrebe za prevozom. U takvim uslovima saobraćaja dolazi do velikih saobraćajnih gužvi, naručito u velikim gradovima kao što je Beograd. Nekada je prosto nepodnošljivo teško stići od jedne tačke u gradu do druge. Posebne teškoće se javljaju kada morate da se prevezete zajedno sa vašim kućnim ljubimcem. Vozači javnog prevoza često nisu "pet friendly" nastrojeni pa stoga moramo da se oslanjamo na prijatelje koji bi možda radije odbili da Vam pomognu, ali Vam ipak izađu u susret i odvezu Vas do željene destinacije u gradu samo kako im Vi ne biste zamerili.

Posebne teškoće nastaju kada je potrebno ljubimca prebaciti do nekog drugog grada ili čak u inostranstvo.

Stoga smo mi, uvidevši ove, ali i mnoge druge probleme prilikom transporta kućnih ljubimaca odlučili da te probleme posmatramo kao naše izazove i da prevoz kućnih ljubimaca vršimo na najvišem mogućem nivou, a sve to po pristupačnim cenama. Naime, prevoz pasa svih rasa i veličina, prevoz mačaka, zečeva, ptica i ostalih kućnih ljubimaca obavljamo u specijalizovanim transporterima koji poseduju celokupnu opremu kako bi se Vaš ljubimac osećao privilegovano dok se nalazi na putu ka veterinaru, izložbi, dresuri ili ka hotelu (tj. pansionu) i slično.

Pet taksi Beograd | Prevoz pasa

PREVOZ PASA

Psi spadaju u jednu veliku, možda i najveću, grupu kućnih ljubimaca. Zahtevaju, ali svakako i zaslužuju posebnu negu i brigu. S vremena na vreme neophodan je transport pasa do veterinara, dresera, izložbe, hotela ili do neke slične destinacije.

Pet taxi Beograd | Prevoz kućnih ljubimaca

Spoznavši potrebu za prevozom pasa obezbedili smo za njih klimatizovana vozila sa punim konforom prevoza. Naša preporuka jeste svakako da uz psa pođe i vlasnik, ali u slučaju da to nije izvodljivo naš vozač će obaviti celokupan posao umesto Vas.

TRANSPORT VELIKIH PASA

Poseban izazov postaje prevesti velike rase pasa. Ipak uz našu pomoć i velike rase pasa poput Mastifa, Bernardinaca, Doge, Dobermana, Šarplaninaca itd. biće sigurno i udobno prevezeni na dogovoreno odredište.

PREVOZ OSTALIH KUĆNIH LJUBIMACA

Ukoliko imate nekog ljubimca koji nije pas potrudićemo se da se i on udobno preveze na željeno odredište.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme, putem telefona ili nam pišite na e-mail .